Плач души чаривный скрыпкы голос

Плач душі – чарівний скрипки голос

Ти скажи про серце й небеса
І про плач душі, мов скрипки голос...
Як без неї стало зовсім голо,
Це фіранка... не її коса...

Так чому, чому буває так,
Що тепло взаємне відлітає –
Десь у вирії далекім тане
І навік уже без вороття?...

Мліло й терпло серце в почуттях
І невідворотне танго стрімко
Все лилося, і лилося з диско,
Душу поглинало у грудях...

Хоч і скажуть серце й небеса
Нам про плач душі, мов скрипки голос, 
Де й коли проповз між нами полоз –
В різні боки ж розвела стезя...
17.04.2022р.
За мотивами пісні:
Адріано Челентано, Ма-Перке.
(Чому не любиш)
Adriano Celentano, Ma-Perke.


Рецензии