Мир в душе

Виття сирен стає уж звичним,
Навколо поспіх та діла,
І день є в цьому драматичним,
З весною більше ждуть тепла.

Не чути постріли у місті,
Що не пустило ворогів,
А десь від вибухів—ком злісті,
Загибель дочок і синів.

Змішалось в купу все відразу—
Підтримка  Моди й ЗСУ,
Прокльони слати за образу,
Щоб всі дістались ворогу.

Але війна усе ж скінчиться,
Казав Мудрец, що —“ Все пройде “,
Вона дала—всім проявиться,
Хай кожен Мир в душі знайде.


Рецензии