Красота спасет мир

Мабуть вітання не наразі,
З всесвітнім святом для жінок,
Хтось проявляється в відразі,
Через насичення думок.

Комусь потреба— дітям їсти,
На перше місце присвятив,
Або чекають с фронта вісти,
Щоб воїн жінок захистив.

Змішалось в купу все відразу,
І здивування, біль і страх,
Та відсіч дати за образу,
Піднявшись з зброєю в руках.

Але в усі часи текучі,
Природних змінах та подій,
Жінки всі вродою — могучі,
Та МИР ТРИМАЄТЬСЯ НА НІЙ.


Рецензии