Ще ллеться кров

У розквіті весна, буяють квіти,
Веселе сонце зігріває світ,
І хочеться радіти і любити,
Вдихати чарівливий малахіт.

Високе небо спокуша блакиттю,
Озера віддзеркалюють хмарки,
Втішається душа скупою миттю,
У мирний час запрошують думки.

Сліпучий дзвін на храмі ясноокім
Яскраве сяйво розливає вшир,
А десь за містом у бою жорстокім
Сини і дочки захищають мир…

На сльози й муки ворог не зважає,
Бо нелюди не знають співчуття…
Ще ллється кров, земля від ран страждає,
І українці віддають життя…


Рецензии