Не, шэ мъ v нъ нагучанъ ладзiць новъ чарнобль

Ръволюцъя в Чукчъі, мусъtькъ, захлібнулася вш.
Ібо v хліб tрэба Tурцъі екся, tмук, зоруvъць.
Оttого-tо і бульбочкъ рапtом лопнулъ в гулочках.
Неt на свеtе шэ дуsого за Коне гъtё во зь.

І мъ рыjімсь в свънюшнічках, шось шукаючъ лукшънькэ,
Чъм ву Лукшъ баjсtруцького. Ну, цъгана tого.
Эх, а ніч уv во здулася! І дэнёк сtанэ хрукаtъ
На усэ, шо замучанэ у засценках гомновск.


Рецензии