***

Дивлюся, скрізь грати на зоряне небо
Ти десь далеко, за межами світла
Тебе побачити, все що так треба
Погляд коханий, як небо блакитний

Пишу своїм серцем, як щіро кохаю
Сумую безмежно, бо втіхи немає
Від світу в віршах, свою втому ховаю
Пишу, але біль по тобі не вчухає

Немає пігулок, болить аж вбиває
Ти все, що я маю в безмежному світі
Тебе не побачити, ось що лякає
Про тебе я мрію, що часу, що миті


Рецензии