блакiт пралескавых палян 2

Калi свiтання божы дар
уздыхае свежасцю вясновай
i сцежкай жвавай
у прылесны  яр
сцякая ветрык
шэргатлiвай  мовай
то ціха крочачы за ёй
убачым раптам
як мiж соснау
сiроцкiм цудам
чэзлых лёсау
блакiт пралескавых палян
гукае сонейка з нябёсау


Рецензии