Ми рiзнi

Вибухівки, розтяжки і міни!
Скільки ж люті у вас, вороги!
Залишаєте всюди руїни,
Та розірвемо ми ланцюги!

А ненависть - то є ваша слабкість!
Ви, насправді, всього лиш раби!
Ваші риси - це підлість, зухвалість!
Ваша путь - це дорога ганьби!

Так, ми різні, бо з нами молитва,
З нами віра, надія і Бог!
Жереб ваш  - це творити злочинства!
Доля наша - це шлях перемог!

Стаємо ми сильніші від болю,
Бо не звикнули жити в багні!
Не зламати, не вбити вам волю!
Ми - єдині і сильні в борні!


Рецензии