Чому страждае Украина?

  Чому страждає Україна?

Чому страждає Україна?
Чому в борні, в війні країна?
Хто ж до війни її штовхав?
Свою ж бо Захід думку мав.
Повинна що робити влада?
Яка потрібна їй порада?
Країну треба їй спасти,
Народ від лиха зберегти!
А що ми бачимо на ділі?
Які вона приймає дії?
Та України президент
В відповідальний цей момент
Знімає відео сюжети
Та виставляє в Інтернеті.
Він грає роль, бо він артист
Та лиш до цього має хист.
Не просить він поради в Бога.
Тож, він поводиться, як блогер.
На що надіється, що жде?
Підтримка з «заходу» прийде?
Тим часом славні ВСУ,
Щоб затягнути цю війну,
Зібрались вкупі по містах,
Загнав туди поразки жах…
Їм зараз там не до ганьби,
Прикрились мирними людьми,
Поставив у домів гармати,
Не мріють про цивільних страти.
Та так вчиняють терористи!
Вказівки їм вже не артисти
Дають, а західні військові,
У нас все знищити готові!
Куди ж дивились Укрів очі?
Бо так вчиняти – це є злочин!
Людей в містах силки тримають,
Та вийти з міст не випускають.
Хто йде – стріляють вдень і вночі.
Своїх вбивати – теж є злочин!
По кварталах своїх же б’ють,
З них вийти людям не дають…
Щоб ті свої злочинні дії
За обстріл видати Росії…
Та виставити в Інтернеті
Брехливий фейк по всій планеті.

Удар по місту «крапкой У».
Хто вчив так діять ВСУ?
Бо в центрі міста – всі цивільні
В військових діях не повинні…
Десятки жертв там кровоточать…
Це – тероризм! Це також злочин!
Роздача зброї всім цивільним…
Так діють тільки божевільні:
Всім роздавати автомати –
Злочинність має там зростати!

А провокації з АЕС?
Вас вчив так діяти ЕС?
В Енергодарі, Запоріжжі
Обстріл з пожежею на тиждні.
Який шалений провокатор
В ЧАЕС пошкодив трансформатор,
Щоб саркофаг лишився струму?
Нема ні розуму, ні уму…
Забули вже про жах та біль…
Щоб знову вибухнув Чорнобиль?
Що за дослідження цинічні,
Лабораторні, ніби звичні,
Експерименти небезпечні
У нас проводили до речі?
Які вивчали там хвороби?
Кого спровадити до гробу?
Хворіти мають росіяни?
А українцям не до тями?
Чи знищені там всі ті штами?
Ті шкідники не залишились?
Щоб ми в борні не опинились.
Куди не кинь – то всюди шкода
Для України, для народа.
Що мав би президент робити,
Щоб злочин, шкоду припинити?
Переговори не тягнути,
Щоб більше не завдать спокути,
Та досягти в питаннях згоди,
З  Росієй підписать угоду…
Але він дивиться на Захід…
Який з тяжкого стану заход?
Про допомогу він благає!
І Захід знов «допомагає»,
Все більше зброї поставляє…
Та хто ж із того користь має?
І шкоду  Зе… країні чине,
Тож президент її – злочинець.
Продався  Штатам він, Іуда
І робить шкоду нам, паскуда,
Пора вже притягти до суду!

Народ же дасть собі пораду:
Обрати має нову Раду!


Рецензии