785 Светли

Светли Светозар,
Наташа и Ирена,
Достојан народ.
     Достојан народ Србије у срцу Србије, на отвореном, 3 месеца већ, дан-ноћ.
Од 16. јануара 2022. Сада је 14. април. Светозар, Наташа, Ирена – говорници.
До слободе!


Рецензии