Я хочу...

Я хочу, щоб знову зашкалював пульс,
Я хочу відчувати твої руки на своєму тілі;
Кожного ранку прокидатися в твоїх обіймах
І відчувати нашої пристрасті хвилі...

Я хочу дивитися у твої бездонні очі,
Я хочу, щоб приходив не тоді як кличу;
Цілуватися без зупинки кожної ночі
І бачити щоранку твоє щасливе обличчя.

Так хочу, щоб ти не мовчав днями,
Хочу про кохання говорити відкрито;
Щоб хтось спалив як йдеш від мене рано
І ти сказав, що набір в наречені закрито.

Я хочу бути твоєю і вдень і вночі,
Хочу гуляти з тобою сонячними днями.
Я лише прошу тебе - не мовчи
І не висловлюй почуття піснями.


Рецензии