Потоп

 
Ох, «юмын е;же» пеш чоя,
Тудлан южлан к;леш -шоя.
Ужам раш: илыш вашталтеш,
Чын деч шояк почеш кодеш .

Огеш уж пуйто тидым поп,
Мура: «Вашке лиеш потоп...»
«Потопшо» — тошто косалан,
Лиеш арам логар-влаклан.


Рецензии