Кугу пайрем

Мемнан деке кугу пайрем толын,
Урем таче моткоч весела.
Кундемнам авалтен куан толкын:
Калыкемже Советыш сайла.

Илышна пелед шогыжо манын,
Бюллетеньым налам кидышкем.
Тек конда кажне кече куаным,
Тек пура у пиал суртышкем.


Чот вия;же Совет мландынаже,
Лийже тудо эше куатан.
Тыныс вийым вучащдымын налже,-
Тидын верч й;клена,
Шерге та;.

Мемнан деке кугу пайрем толын,
Урем таче моткоч весела.
Кундемнам авалтен куан толкын:
Калыкемже Советыш сайла.


Рецензии