Молитва за воинство

Господи Боже наш,услыши нас молящихся Тебе:укрепи силою Твоею Родину нашу,умножи славу ея победами над супостаты:утверди всесильною десницей Твоею державу нашу,сохрани воинство ея,отыми от нас всяк глад и пагубу, и избави ны от огня и меча и нападения враг, и от всякого востания противного. приими оружие и щит и восстани в помощь нашу.
Посли,Господи,невидимо десницу Твою,воины заступающую во всех:яко Твоя Держава,царство и сила,от Тебе помощь все приемлем,на Тя уповаем,и Тебе славу возсылаем,Отцу и Сыну и Святому Духу,ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Да воскреснет Бог, и расточаться врази Его, и да бежат от лица Его ненавидящии Его.
Да познают вси противляющиися нам, яко с нами Бог и святии Ангелы Его!
С нами Бог,разумейте,языцы и покаряйтеся:яко с нами Бог!


Рецензии