Це не ми, це не нас, це не нам

Це не ми поламали паркани
На городах не наших – чужих,
Це не ми майно грабували
У хатах та подвір’ях людських.

Це не нас старі люди клинуть
За насильство  та за брехню,
Це не нас як тварину побьють
За ідеї та віру чужу.

Це не нам начепили медалі
За убивство беззбройних людей,
Це не нам  риють ями в державі
В якій роблять солдатів з дітей.

Це не ми таке починали,
Це не нас поховають в золі,
Це не нам так потрібні медалі…
За ділянку чужої землі.


Рецензии