Молитва кохання

"Як ти? Що з тобою? Де ти є?"-
 Так в коханні знову зізнаються.
 Щире хвилювання - це моє.
 Він живий - і пульси разом б'ються.

"Як тваринки, дім, твоя сім'я?" -
 Так радієш, коли він в онлайні.
 Він в безпеці - ти сама своя.
 Тільки у війни свої дедлайни.

"Як робота? Творчість? Відчуття?" -
 Кожен день він в серці та уяві.
 Без кохання - то не є життя.
 Вся країна у важкому стані.

 "Як Ви? Що там з Вами? Де Ви є?" -
  Так у дружбі знову зізнаються.
  Вірші - це покликання моє,
  А любов - молитва, що у пульсі...

  11. 04. 2022.


Рецензии