История невдалого кохання

Давав мені вино, а я пила,
Немовби тільки й прагнула напитись.
Отруту дав мені, а я була,
Неначебто хотіла отруїтись.

Мені приніс отруйну ти змію -
Я пестила її, неначе кішку.
Розповідав одну лише брехню -
Я слухала, немов розумну книжку.

Кохання в нас с тобою не було,
Про шлюб тим більше вже тепер не йдеться.
Як кажуть: то було та загуло.
І серденько моє спокіно б"ється.

Історія невинна і проста -
Історія невдалого кохання.
Розбіглися - багато з ким бува.
Не перші ми. І мабуть не останні.

Розбіглися - багато з ким бува.
Хоч думала - закінчиться весіллям.
В обох стежина - в кожного своя.
Та, де любов не є отруйним зіллям.

Історія невинна і проста.
Розбіглися - багато з ким бува...


Рецензии
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.