Варiацiя

Слава вільній Україні! І слава Героям!
Нехай, браття молодії, нам сміється доля!
Нехай гинуть вороженьки, як роса на сонці,
А ми будьмо панувати у своїй сторонці!

Душу й тіло ми положим за нашу свободу,
Адже вільні українці козацького роду!

В.П., 2022


Рецензии