Моби-, демо-, иммо- -билизация

Моби-, демо-, иммо- -билизация 
(Если бегло – в середине санфаянс).
Не поймёт меня цивилизация,
Не осилит зарифмованный пасьянс!
Моби Дик в столетия непонятый.
Мозамбик – непознанный вообще!
Просыпайся, глупая засоня ты!
Видишь, кур идёт в ощип, а мир – в расщеп.
Морды бить – успеется (а надо ли? Вскармливать сбесившееся зло?).   
Мозг лечить вегана ли фаната ли? 
Мух давить (здесь в смысле – пить) – не помогло.
Если невозможно замирение
С совестью, то нам любой ценой
Сочинить другое измерение,
Там, где свет и вечность за спиной…

Мобі-, демо-, іммо-білізація
(Якщо швидко - у середині санфаянс).
Не зрозуміє мене цивілізація,
Не подужає зарифмований пасьянс!
Мобі Дік у століття незрозумілий.
Мозамбік – взагалі непізнаний!
Прокидайся, дурна засоня ти!
Бачиш, курей іде в ощип, а світ у розщеп.
Морди бити - встигне (а чи треба?Вигодовувати зло, що збожеволіло?).
Мозок лікувати чи вегана фаната?
Мух давити (тут у сенсі – пити) – не допомогло.
Якщо неможливе замирення
З совістю, то нам за всяку ціну
Скласти інший вимір,
Там, де світло та вічність за спиною…


Рецензии