Тiк-токерцi. Акровiрш

П'янить мене своєй красою,
Очима, що повні вогню,
Легенда, яка зве до зброї
І щоби нищити росню.
На стражі наших рідних хат
А також наших котиків

Та, що богиня парубків,
Адже найкраща між дівчат.

До того ж, юна та красива,
(Ріднюсьой стала усім нам)
Одна лиш надає нам сили
Чарівна дівчина-весна.
І де б вона не появилась -
Любов, кохання та принади.
Кому ж крім ней, скажіть на милість,
Іще співати серенади.


Рецензии