Каен ж, илэге пешкэн

И,Ходаем кай тарафтан
Шифалы ж,иллэр искэн
Янгырлар явып киткэн дэ,
Ялтырап кояш чыккан да
Каен ж,илэге пешкэн.

Сырып алган ул ж,ир остен
Кып-кызыл юрганмы ни,
Шушы татлы ж,илэклэрне,
ж,ыймыйча тузэмме ни.
Кып-кызыл юрганмы ни.

Хуш ис белэн оем тулды,
Ходаема зур рэхмэт.
ж,илэк ж,ыям,каклар коям,
ж,ирдэ яшэу бик рэхэт,
Шундый хозур табигать.

Рэхмэт укыйм Ходаема,
Исэн булыйк,сау булыйк,
Бисмилладан конне башлап,
ж,илэк белэн чэй эзерлэп,
Хэр кон сэхэргэ торыйк.

Шикэр бутап остэллэрдэ,
Торса каен ж,илэге.
Кыш коне- ж,эй остэлемдэ,
Кун,елемдэ- ж,эй яме.
Доньялар була ямьле.


Рецензии