Алла

I dream of a fabulous, distant land,
where we will be together. Where I will be your king
and you are my queen.
        And now I have no money to buy you
even a bouquet of flowers.
        But I believe things will change!
        I believe in my dream!
        I set myself a goal and I will achieve
all by myself!
        But now I have no money.
        But I love you!
        I love you

Цвет твоих нежных глаз,
Рисует мне сейчас,
Блеск твоих алых губ,
И сердца быстрый стук.
Кротость твоих речей
И долгих наших ночей
Мне не забыть сейчас,
Все это было у нас.

Алла, Алла,Алла,
Алла, ла,ла,ла.
Ты зачем меня околдовала?
Алла, Алла,Алла,
Алла, ла,ла,ла.
Ты зачем меня околдовала?

Я бы тебе принёс,
Миллион алых роз.
Замки и острова,
Ты ведь такая одна.
Как Золушке на балле,
Принц улыбается Алле.
Но это только мечты,
Ведь недоступна ты.

Алла, Алла,Алла,
Алла, ла,ла,ла.
Ты зачем меня околдовала?
Алла, Алла,Алла,
Алла, ла,ла,ла.
Ты зачем меня околдовала?

   I have no money, but I am rich in
that I love you!
         I have no money, but I strive to be better
and reach my goal!
         I have no money, but I sing to you about my love!   


Рецензии