Не забувай що ти один з украiнцiв

Не забувай де ти родився
Не забувай ким ти є…
Де народився там знадобився - навіть якщо це війна…
Не забувай своїх батьків
Не забувай і свій дім…
Не забувай вулицю де ти дитинство провів
Не забувай найближчих людей
Не забувай перше кохання
Не забувай поцілунок останній
Не забувай пам’ятати себе
Страшна війна - приходить в твій дім
Страшна війна - і тебе вирубає
Страшна війна - немає тебе
Страшна війна - окупант наступає
Страшна війна - скоріше б закінчилось все…
Страшна війна - і тебе розриває
Страшна війна - ворог хоче зламати тебе
Страшна війна , а ти українець
Ми не забудемо Крим і Донбас
Ми не забудемо Луганськ , Маріуполь
Ми не забудемо кого поховали - в місцевих дворах де колись бігали діти
Ми не забудемо сотні життів - які поховав Ірпінь і Харків
Ми не забудемо той драм-театр де колись грали вистави
Ми не забудемо маленьких дітей - яких окупанти вкрали у мати
Я не забуду очі людей - які хотіли напитись води
Я не забуду очі дітей - які побачили хліб
Я не забуду сотні тварин - які загинули,бо їсти хотілось
Я не забуду червоний хрест - який хотів нас окупанту продати
Я не забуду,що я українець…
Я не забуду,що я патріот своєї країни
Не забувай сотні життів ЗСУ які за тебе віддали життя
Не забувай кому завдяки ти в ліжку спав,а дехто так і не повернувся з фронту додому…
Не забувай,що ти українець
Не забувай і будь патріотом
Не забувай,що росія нам ворог
Не забувай берегти своїх батьків
Не забувай тих - хто похований вдома…
Чужих дітей не буває - нас вчили з дитинства , якщо ми українці
Не встидайся просити про допомогу - ми українці і ми повинні разом триматись
Ворог наступить на шмат України і більше живим звідси не піде
Батьки своїх дітей вже не почують в Росії - там купол накрився залізний
****ська росія - людям бреше у очі
путін рахує чужий міліон
путін,щоб ти здох як той самий Гітлер - який загубив не одну сотню життів
Ми будемо стояти до ранку - поки горить окупант
Ми будемо просити у НАТО небо закрити , але нас знов проігнорує американська держава
Ми битись будемо - до перемоги
Я українець і я цим пишаюсь,а ти і далі путіну вір - ****ська російська держава
Ми не забудемо як танки били і підірвати хотіли Енергодар і ЧАЄС
Ми не забудемо - як ми тікали свій дім залишали тому окупанту
Ми не забудемо хоробрих людей - які вже не повернулись із бою
Ми не забудемо ім’я тих самих дітей - які вже не мають життя
Ми не забудемо братські могили - які тепер оберігає земля
Ми не забудемо мирну країну і звати її Україна
Я не забуду,що я українець
Я не забуду,що я патріот своєї країни.
В мені кров і рідна українська  мова і той дім,що розбили - російські ракети


Рецензии