Месть англ demo

Revenge....

I.
This is revenge
Blood runs down my hands
And the law was broken
Right here

This is revenge
There is no reasonableness of the game
There is no life… They're gone....
You can't count them all…

Chorus.
This is revenge...
waiting for its turn Next move……
This is revenge
This is revenge....
Burning taste
But I'm still holding on…
This is revenge....

II.
This is revenge....
Death sentence
Ready to bring
Like a worm eating everything

This is revenge....
Do not take mortals prisoner
Kill the weak....
Will there be an arrest??

This is revenge....
This is revenge....
Revenge.......
Revenge………


Рецензии