На могыли мои посадит молоду яворыну

10.09.2003г  Украинская песня.
На могыли мои посадит молоду яворыну.
 №59.

На могыли мои посадит молоду яворыну.
И нэ плачтэ за мною, за мною заплачэ ридня.
Я любыв вас усих, а найбильшэ любыв батькивщыну,
Цэ найбильша провына у мэнэ була.

Хай лэтять, надо мною, ключамы лэлэкы,
Я прощаюся з нымы, хай дальшэ лэтять.
Так рокы чаривни, пролэтилы далэки,
Над могылою потим воны постоять.


Рецензии