Другу, который в запое...

Даруйце мне, шаноўнае спадарства,
Напэўна, не прыснілася мне гэта -
што ёсць на свеце непарушныя  паняцці -
Канапа, баба, смачная  катлета...

Але калі з канапы я ня ўстану,
І не пакіну я разгула плоцкага...
Гарэлку піць не перастану -
Чакаюць мяне поліўка ды клёцкі...

   Фотаздымак з інтэрнэту 


Рецензии