Якха тырэ...

Якха тырэ мэ на бистрава,
Якха тырэ мэ зрипирава,
Якха тырэ савэ калэ,
Ило миро марэлапэ,
Ило кхарэла ман екхэс
И мэ джинав со ман камэс,
И мэ камама тут екха,
И дро сунэ кэ ту явава,
Гилы тукэ удой сбагава.


Рецензии