Авылыма

Газизлэрдэн газиз туган ягым,
Туган авылым-Олы Шадым син,
Йорэгемдэ йорткэн мон,лы ж,ырнын,
Ин, матуры, ин, назлысы син.

Синдэ утте минем балачагым,
Туган йортым- назлы бишектэ,
Еллар уткэн саен кун,елем белэн
Тартыламын туган тобэккэ.

Сандугачлар мон,ын тын,лап устем,
Иген басуына сокланып.
Авылым диеп горурланып яшим
Синен, гузэллеккэ тан, калып.


Рецензии