Випадок у Бородянцi

(Бувальщина)

Прийшли у дім загарбники,
Побачили майно,
Хапали, мов стерв'ятники,
І їжу, і вино.

Дивились зачудовано,
Та не таїли лють,
Тягли під ніс здивовано:
"Поглянь, як тут живуть!"

"Та тут є і комп'ютери!
Нутелла! От дива!"
Накинулись, мов цербери,
На злякане дівча.

Ці навіжені виродки,
Немовби дикуни,
Не думали про наслідки
Кривавої війни.

Немов з болота зринули
І чванились тепер
Чи то потомки Дракули,
Чи варвари з печер…

Чимало розплодилося,
Хоча б забрав їх мор,
Бо серце вже втомилося
Дивитись на потвор!..


Рецензии