Миру вашому дому, та всi брати i сестри!

Миру вашому дому,
   Та всі брати і сестри мої!
     Від Карпат і до Дону
       Дочекайтеся рідних своїх!

І нехай до Харкова
   І мир і радість прийде навік!
     У всіх скверах і в парках
       Нехай звучить дитячий той сміх!

І тече Дніпро мирно
   Знову над Запоріжжям нехай!
     Дочекайтеся вірно
       У своїй рідній країні ви рай!
 
В улюблену Одесу,
   В Івано-Франківськ, і в Кривий Ріг
     Миру прийдуть процеси,
       Знову війни розсіється зміг!

Буде місце земному
   Щастю! Дочекайтеся своїх!
     Миру вашому дому,
       Та всi брати i сестри мої!

         © Юрій Тарасов.


Рецензии