Бог разом iз нами

У Харкові - вибух! В Чернігові - вибух!
Жене у підвали сирени виття…
Знов ворог ракети на голови скинув!
Знов міни ворожі забрали життя!

Одеса палає! Горить у Херсоні!
Не спить Маріуполь в полоні вогню!
А десь у росії в надійному схроні
Сидить лютий демон, володар брехні.

Тривожно в Донбасі! Там - гості незвані!
У Львові, Тернополі - всюди біда!
Вдивляються люди у небо в нестямі!
Сполохана пташка кричить із гнізда.

Та горе сльозами залити не можна,
Збирає всі сили країна моя!
Вже скоро настане пора переможна!
Бог разом із нами чужинця прокляв!


Рецензии