Любисток Подарунок менi мамой...

Любисток, Подарунок менi мамой.
Купала i радiла в небi райдуга.
I сiнь очей блакитних в незабудках,
Цей край чудовий подарунок - Господа!

Припев:
Любисток, Любисток, Любисток.
Спiвае в небi жайворонок чисто.
Намисто одягають руки мами,
Завжди прибуде Щастя дiти з вами!

Чудовий Свiт малюе сердце чисте.
Там очi моей матiнки лучистi.
Софiя джерело живой водицi.
З долоней дай менi твоiх напиться!

Припев:
Очиток, очиток, очиток.
Сузiрьям небо грае мов намисто.
Намисто одягають руки мами,
Завжди прибуде Мудрiсть дiти з вами!

I бiла архiдея, бiла лiлiя
Коханиям сердце iй назустрiч.
Линуло, окрилилося, запишалось,
В радощi i миро расточае дiтям благостi.

Припев:
Барвiнок, барвiнок, барвiнок.
Це квiтка Матерi Пречистой
Намисто одягають руки мами,
Завжди прибуде Вiрнiсть дiти з вами!


2006


Рецензии