Муьгьуьббат Любовь

Муьгьуьббат я рикlериз чим гузвайди,
Саламатдиз хизандин къул хуьзвайди,          
Вафалу тир ялав аваз кузвайди,
Хуьх инсанар куь рик/ера муьгьуьббат!

Муьгьуьббат я и дуьньядал бахтлувал,
Къалур тийир кьуьзуь -жегьил вахтунал,
Са куьнихъни авач адан дадлувал,
Хуьх инсанар куь рикlера муьгьуьббат!

припев:
Пагь, вуч гужлу затl я валлагь муьгьуьббат,
Къалурзавай шад уьмуьрдихъ авай дад!
Кlани рикlер агудзавай бахт, къуват,
Муьгьуьббат я ,муьгьуьббат я ,муьгьуьббат!

Уьмуьр тикрар жезвайди туш, сад я чаз,
Кlанивилин ашкъи чими гад я чаз.
Гьуьрметдивди сада-садан гуьгьуьл кьаз,
Хуьх инсанар куь рикlера муьгьуьббат!

Куьмек гузвай рикlин гьар са мураддиз,
Руьгьдин лувар хкажзавай азаддиз,
Камар къачуз гележегдиз лап шаддиз,
Хуьх инсанар куь рикlера муьгьуьббат!


Рецензии