Будь мен кимось

Будь мені сенсом
Світлом, яке направляє шлях
Сяйвом, яке вібрує в часи найбільшої темряви

І коли я лежу на дні
І навколо лише пустота
Будь тою силою, що виштовхне нагору

Але спочатку прихисти мене
Огорни своєю любов‘ю
І наповни мене своїм теплом

А коли я знов матиму крила
Все навколо теж розквітне
Бо матиме від чого живитися

(Але ж те світло завжди в мені горить?
Хіба ні?
— Ні, я так не відчуваю)

15.01.22


Рецензии