нема

буде осінь на весну схожа,
коли
з глибини світів відкриється землям вхід небесне очам бачити слід пекла
в раю, де ріки текли
із сліз,
там дівчина щастя шукала,
шукала й гай,
де серце коханого втратила,
гукай, не гукай,
не знайдеш того,
що зійшло на ні,
біді не поможе кохання,
коли воно не дало ростки в душі,
знайди їх на березі тої ріки,
якої нема ніде
вже
09.10
5 квітня 2022


Рецензии