Plingind, ninsori trec linga mine

Plingind, ninsori trec linga mine
Deasupra caselor pustii
Trec norii grei, inchisi in sine.
Trec zorii tirzii.

Oglinda cerului din piatra –
Orasul sumbru sub o stea –
Nestinsa si celesta vatra
Lumina-n cerul impletea.

Cad ploi ca lacrimi argintii
Cum anii trec, asa si-o zi.
Sa stim, sa stiu, sa stii
Aici sintem a fi.



Источник изображения/Sursa imaginii: (новостной портал)


Рецензии