Цей день

І ось тобі цей день,
І ось тобі життя
Яке? Придумай сам...

Дарунок назавжди,
Немає вороття...
Не вірити словам –

Моє спасіння й хист.
І, нехтуючи сном,
Я прокладу маршрут.

І, наче білий лист,
Розгорнуте буття
Лежить. І я ще тут...

І в цьому дні є все,
І ноти, і межа,
Через яку – лиш шлях в один кінець.

І я не сплю, авжеж.
У сні немає меж,
А там, де я – дорога навпростець.

Я відчуваю: так,
Ми владні над усім,
Що трапиться. Проте,

Лиш, дихаючи в такт,
Лиш, кажучи "люблю",
Вбачаючи в собі і всіх святе..

березень-квітень
'22


Рецензии