про що...

Про що мріють люди на цим білім світі?
Про те, щоб не знали біди, війни діти,
Про те, щоб не плакала рідная мати,
Про те, щоб кохання вернулось до хати.

Про що мріють люди на нашій планеті?
Щоб путін іздох, щоб здійнявся у пекло на першій ракеті.
Щоб цербери кожную ніч катували,
Щоб ворони серце йому розривали!

Про що мріють люди на Україні ?
Про те, щоб був спокій, вклонитись калині.
Щоб ластівки з миром до нас завітали,
Щоб діти й онуки війни не пізнали.
21.03.22


Рецензии