я надiслав тобi листа

Я надіслав тобі листа,
Ти дочекайся, він летить..
Здійнялись вгору голуби,
І принесуть тобі небес блакить.

Я написав, що ти моя,
Кохана, ніжна, як зоря,
І, лиш для тебе сонця світ,
І, лиш тобі, мій поцілунок і привіт...

Я, написав би, ще про нас,
Про маків цвіт, в барвінках перелаз,
Про те, як яблуні в саду цвітуть,
Та, як хрущі вночі гудуть...

Ти дочекайся, люба, до весни,
Летять, до тебе, голуби,
Несуть тобі мою любов,
Блакить небес, і ніч палких розмов...


Рецензии