вкрадена весна

де перЕбіг станцій
тих днів,
що зійшлися в купі подвійних подій,
де берег зорі кличе з води вночі,
збираючи хвилі в одній руці,
там сонце і небо штовхає
єднання в добі темних і світлих часів
в пустелю пролитих думок на старий сірий папір,
який, як калька,
шо видає контури під собою,
стереже тінь,
та не малює війни,
вона сама йде по моїй рідній землі,
і минають дні

18.10
01.04.2022


Рецензии