O, Z!

Zzzzzzz, zzzz z zz zzzz,
zz zzzzzz zzzzzz z zzzzz,
z zzz zzz zzzzz z zzz zzzzzz,
zzz zzzzzzzzzz z zzzzz.

Vv vvvvv vvv vvvvv v vvvvv,
vvvv vvvvvvv vvvvvvv,
vvvvvvv v vvvvvv vvvvvvvvvv
v vvvvvvvv vvvvvv vvvv.

Z zzzzzzzz zzzzz zzzz,
zzzzzzzz zzzz Xxx zzzz,
zz zzzzzzzzzzzzzz zzzzzz

Zzzzz Vv zz zzzzz Xxx,
zzzz zzzzzz zzzz zzzz zzzzz zzzz
O, Z! Zzzzz Vv, zzzzzz vv Xyz!


Рецензии