Рудий Лiс

В Рудому Лісі, в ранці рано,
Зібралась оркова громада,
І сяйво дивне від облич
Прогнало геть ту темну ніч.

Світились очі, вуха, зуби,
В паху світилось у паскуди,
А в москалеції дівчата
Важку переживали втрату.

Бо як повернеться ванько -
Вже не вродливий та багатий,
А з мертвим х@єм... та ж жонатий,
І мусить буде та дружина
Від когось ще придбати сина,
Бо ванька більше не ігрок,
І в ніч він може тільки спати
А жінку хто ж буде... кохати?
Такий, був путлєрцям урок,
І йдуть москалики гуртом,
Поза воєнним тим човном.
 


Рецензии