Моя мати

 Мати мене народила,
Життя мені подарила
Я її турботу не цінила,
В один день я про це пожаліла.

Рідна мати мене розлюбила,
І своє щастя погубила.
Плакала і чекала
Горя собі не знала.

Одного дня вона зрозуміла,
Що ні кого не так не любила.



Не судите строго


Рецензии