Планеtъ двivуца. I двivеца судьба

Судьба Росіі? Эt легко v  сказаtь!
Воt tуtа дvоtіш ёсця у Надvан.
Взглянул на карtу – і: воjна не завtр!

Ага! Tуt во Меркуріj е шэ j Марс.
А гэ v но Украінъ Шіва-Радv.
А tэ, шо і у Пуtя яксь Девяtк
Ва імені  – нъ знаjм.

Tак і Раху’ с Кеtу’ – но у коtув.
А не во 7 в Зелёного j Медьведь.
І ек vэ будуtь в міре две Семёрк.
Іль 2 аv Вовка ва в хлеву адном.

Но воt воjна. Оtку2 v пак взялась?
Чъ шо, Венеръ нъ було учасtь?
А Украіна пуд чъёё влад?
Да шэ іj Сонцэ, кънуtэ ву ямк.

Да. Гэtак Карма екося зъjшлась:
Вовкъ нъ моvуtь подълъtъ сtаtк.
І tрэ роздэрtъ дэ кого в лесах!
Ну, j «завваvалъ» фсюдъ росiян.

Ну, хtо кого чъпъв бо за хвосtа:
Мъ всэ росіjськэ въкънъм ураз!
І бах – нъма уv нъ Мъдьвъдьчука,
Бъ j другъх некъх tеле-радь-веsань. 

Мъ підъм онь до німців! До j поляк!
Ек бъtо vдуtь tам каvного хахла.

Но всё vэ мъ, гъ, посtупъв улад!
І нъ пръзнаjім нъ Луганск з Донбасм.
І tікъ зарэ сtало въдно, как
Обкакалъсь на солнечнъj полянц.

Нъма нъчого в міре кром Чъсла.
І бачъмо: 3 Двоjкъ вкруг нулька.
Закръtа, значъtь, плуtоваtа tвар.
І ек зачъсьць хоtь Zэtом ілі Vау.

В нізіне гор, шо намела пурга,
Оtкръвсь вулкан. І ек ёго погась.
Мъ пудоvдэм, пока він на всіх нас!
Ілі заvаръм всё vэ порося?


Рецензии