Не грай з нами б льше в шахи

Давай сядем за стіл перемовин,
Зіграєм "партєйку" в шахи.
Одразу в атаку, Вова?
Бажаєш нагнати жаху?

[усміхнено] Марна справа.
Нам "дєтскій мат" не загроза.
За землю, за волю — слава!
А вам, супостатам, — сльози.

Невдалий дебют позаду.
Фіговий стратег ти, діду.
Дамо тобі невелику пораду:
Ніколи не лізь в Україну!

Гадаєш щось можна зробити?
Фантазії все це хворі.
Ще кілька ходів і розбитий
В повітрі, на суші та в морі.

Історія — ті же граблі,
Не грай з нами більше в шахи.
Тож "Русский военный корабль"
Піди прогуляйся нах*й!

А.В. Мinus


Рецензии
Дякую! Гарно вийшло!Слава Україні!

Аврора Мудрицкая   17.11.2022 22:54     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.