Боже мiй, Боже мiй...

Боже мiй, Боже мiй ,
Ой, що далі буде -
З під копита вжалив змій
Козака у груди.
Полетів кінь наче птах
Степом через море,
Тай поніс по всіх світах
Звісточку про горе.
Зіроньки замерехтіли
В небі пурпуровім -
Навіть і вони  хотіли
Щоб ти був здоровим...
Боже мiй, Боже мiй ,
Ой, що далі буде -
З під копита вжалив змій
Юнака у груди...


Рецензии