***

Рідненька,мила Україно,
Живи так щиро,як завжди!!!
І будь для нас величной силой
І дай нам міцності крила!
В одному подиху з тобою
Йдемо ми поряд,як завжди.
І ворогам нас не дістати-
Бо в нас заслон любові є!
Відновлюйся любов'ю,щастям
І щирістю твоїх очей!
І сяй квітучими садами
І мріями твоїх людей!


Рецензии