Назначився...

   Назначився батьком країни
   Та взяв доню милу і вбив!
   Красиву, чудову, єдину
   Навіки занапастив!

   Бо був ій нерідним по духу,
   Любити не вмів, не бажав,
   Не батько, а кат недолугий,
   Красу він і юність украв!

   Народним судом покарати!
   Чи совість у нього там є?
   Чи серце там є в того ката,
   Болить, як серденько моє?

   Чию злую волю явив?
   І в тебе ж є діти свої!
   Навіщо лишив її крил?
   Ти зовсім не любиш її!

   27.06.15 г.- 28.03.22 г.
   


Рецензии