Не здолати

Навіщо ви прийшли на нашу землю,
Навіщо  ви руйнуєте міста?
Навіщо ви тут робите пустелю,
Чому в серцях палає хижа мста?

Не чуєте ви цих питань болючих,
У  вас нема ні серця, ні душі.
Зростали ви на помислах гадючих,
Точили ще з дитячих літ ножі.

Ви - нелюди, потвори ви безбожні,
Ідіть додому, забирайтесь геть!
Козацька воля й хист непереможні,
Чекає вас безславна, люта смерть!

Несе лиш горе ваша зграя згубна,
Бо розум ваш в агонії розрух!
Країна наша мирна й волелюбна,
Вам не здолати наш відважний дух!


Рецензии