не сплю

спить панельне місто
тільки я не сплю
світло ліхтарів
і я кудись іду

туга для мене - щастя
а тривога - радість
така моя судьба
особлива реальність

і жити тут серед людей
серед життя мирського
ніби завжди є тільки день
ніби немає втоми

о мила, моя мила!
скажи навіщо бути?
навіщо здалося мені
тримати твою руку?

та ще скажи!
якщо б мене не існувало
кого любила ти тоді
до себе пригортала?

коли я думаю що все
це тільки ілюзорна сутність
нагадай тоді мені
що кохання - абсолютність

і доки будеш ти мене тримати
я буду жити
я буду знати
кохати, вірити, на істину чекати

панельне місто спить
тільки я не сплю
світло ліхтарів
і я кудись іду


Рецензии